Günlük Burç Yorumları

Günlük Burç Yorumları

Bugün burcunuz sizin için neler söylüyor?

Gününün burç yorumlarını, Yüksek Topuklar” ekibi sizler için hazırladı. Astroloji ile ilgili bilgi veren yazımızda, hangi burcu neler bekliyor öğrenebilirsiniz. Daha detaylı bilgi için adresini ziyaret edebilirsiniz.

KOÇ BURCU

Sevgili Koçlar, duygularınızı belli etmekte cesursunuz ancak sürekli gergin olmanız ve çalışma yaşantınızda zorlanmalar yaşamanız, tansiyonunuzda dalgalanmalara sebep oluyor. Bugün sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

BOĞA BURCU

Sevgili Boğalar, olayları gereğinden fazla büyütmeniz sebebiyle iş yaşamınızda sıkıntı çıkabilir. Dikkatli olmalısınız. Aşk hayatınızda siz her türlü desteği beklerken sevdiğiniz kişinin isteklerini anlamazlıktan geliyorsunuz. Daha esnek olmalısınız.

İKİZLER BURCU

Sevgili İkizler, Aynı anda birçok işi bir arada yaptığınız zaman mutlu oluyorsunuz. Bu yoğunluk sizde stres yaratıyor fakat belli etmiyorsunuz. Biraz toparlanın. Aşk hayatınızda, bugün yaşadığınız olaylara duygusal yaklaşarak, çevrenizi şaşırtacaksınız.

YENGEÇ BURCU

Sevgili Yengeçler, İş hayatında kendiniz dışındaki meselelere sahip çıkmak sizde alışkanlık halini almış. Bugün yine bazı konularla ilgili çalışmalar sizi bekliyor. Sıra dışı ilişkiler peşinde olmanız yüzünden, aşk konusunda problemler yaşıyorsunuz. Dikkatli olun.

ASLAN BURCU

Sevgili Aslanlar, iş hayatınızda Bugün ilginç olaylar sizi bekliyor. Duygularınız sürekli değişkenlik gösterdiğinden sizi sevenleri zor durumda bırakıyorsunuz. Geçici heveslerden uzak durmaya çalışmalısınız.

BAŞAK BURCU

Sevgili Boğalar, bugün aynı anda birçok işi hallederek, çevrenizde örnek teşkil edeceksiniz. Buna arkadaşlık ilişkilerinizdeki üstleneceğiniz kaynaştırıcı rolü de dahil. Sevginizle ilgili şüpheleriniz var. Duygularınızı yeniden sınamak isteyebilirsiniz.

TERAZİ BURCU

Sevgili Teraziler, bugün isteklerinizi ifade ederken oldukça başarılı davranacaksınız. Duygusal ilişkilerinizde, daima aranılan bir kişi olarak kalacaksınız. Geçmişin eski anılarını bırakmalısınız.

AKREP BURCU

Sevgili Akrepler, bugün gereksiz bir alınganlık gösterebilirsiniz. Çevrenizden olumsuz etkileniyorsunuz. Bazı olaylar artık sizi etkilememeli. Yaşam her dem güzelliklerle size gelecektir.

YAY BURCU

Sevgili Yaylar, hareketli yapınız bugün herkesin başını döndürecek. Özellikle sevdiğiniz kişi sizden yana oldukça dertli. Onu ikna etmelisiniz.

OĞLAK BURCU

Sevgili Oğlaklar, planlı davranışlarınız yüzünden kendinizi kısıtlanmış hissediyorsunuz. Kuralları siz koyuyor, sonra da isyan ediyorsunuz. Aşk hayatında Kendinizi korumalısınız. Ayak bileklerinizin hassas olduğu bir gün. Yürürken dikkatli olmalı ve kazalara dikkat etmelisiniz.

KOVA BURCU

Sevgili Kovalar, kendinizi farklı hissettiğiniz bir gündesiniz. Artık eski duyguları bir kenara atmalısınız. Her konuda hevesiniz çabuk geçiyor. Yeteneklerinizi geliştirecek uğraşlar bulmalısınız. Yaşam temponuzu artırmalısınız.

BALIK BURCU

Sevgili Balıklar, bugün cesur olmalı, eski olayları artık unutmalısınız. Yaşamınızın her geçen gün değiştiğini sizde görüyor ve gelecekten korkuyorsunuz. Siz gülümserken ağlıyorsunuz. Her şeye boş verin gitsin.