Valorant VP Neden Tercih Ediliyor?

Valorant VP Neden Tercih Ediliyor?

VP satın almaya gelince, hemen hemen çoğu sitenin fiyatlarının yüksek olduğunu ve oyuncuların VP satın alamadığını görüyoruz. İtem-satış üzerinden aldığımız Valorant VP'ler diğer sitelere göre daha ucuz ve her alışverişte ödül alıyoruz. Daha sonra sitede üyeliğinizi oluşturduktan sonra bakiyeyi hesabımıza yüklemeniz gerekecektir. Ödeme yöntemleri bölümünde istediğimiz yöntemi kullanarak bakiye yüklemesi yapabiliyoruz. Bakiyeyi yükledikten sonra "Tüm Oyunlar" adlı menüye gitmemiz ve oradan Valorant VP seçeneğini bulmamız gerekiyor. Valorant VP satın alma işlemini hemen tamamlayacağız, üzerine tıklayıp alacağımız miktarı al diyeceğiz. Bu konuda bilgi almak ve merak ettiğiniz soruları sorabilmek açısından internet sayfalarını üzerindeki ilgili online firmalara bakabilir ve buradan detaylı bir şekilde inceleme yapabilirsiniz.

Satın Alınan VP Ne işe Yarıyor?

Satın alınan VP'miz tarafımıza E-Pin olarak teslim edilecektir. Ayrıca item-satis üzerinden satın aldığınız VP'lerden de gerçek paraya çevirebileceğimiz bonuslar alıyoruz. Ne kadar çok satın alırsak, o kadar çok temettü alırız. Her 100 bonus 1 TL'ye eşittir. Satın aldığımız VP'miz bize E-Pin olarak gönderileceği için hesabımıza yüklememiz gerekmektedir. Bunu yapmak için Riot Games hesabımıza giriş yapmamız ve Valorant Mağazasının yanındaki Valorant Puanları simgesine tıklamamız gerekiyor. Buradan ödeme yöntemimizi Riot PIN ve kodu olarak seçiyoruz ve ardından siteden aldığımız kodu girip göndere tıklıyoruz. VP bakiyemiz hemen Valorant hesabımıza yansıtılacak ve hemen kullanılabilecektir.

Valorant VP Avantajları

Valorant VP sizlere oyunda avantajlar sağlar ve böylelikle her açıdan en iyi hizmetlerden yararlanma fırsatlarına sahip oluyor. VP puanları sayesinde kişiler kostümlerden silah skinlerinden yararlanma fırsatlarına erişiyorlar. Valorant VP günümüzün en popüler ve avantajlı hizmetlerini sizlere sunmayı başarıyor. Valorant VP hizmetleri son günlerin en popüler hizmetlerini sizlere sunmayı başarmaktadır.