Üstün Hizmet Anlayışı İle İstanbul Fuar Otel

Üstün Hizmet Anlayışı İle İstanbul Fuar Otel

Otelimizin bulunmuş olduğu tarihi lokasyonu ile size tarihin içinde capcanlı anlar yaşatacak bir konumda bulunmaktadır. Marmaray’a yalnızca 50 metre mesafesinde bulunan İstanbul Fuar Otel, size tüm odalarında konforu ve hizmeti üst seviyelerde yaşatacak. Öyle ki kendinizi birer saray erkanı gibi hissetmeniz işten bile değil. Toplamda otelimizde siz değerli misafirlerimiz için 65 oda ve 170 bulunmaktadır. Hizmetlerimizi detaylı olarak sayfamızdan inceleyebilirsiniz.

Birinci kalitede malzemeler kullanılan her odada modern hizmetlerden yararlanabilirsiniz. Siz değerli misafirlerimiz için bulunan hizmetlerimizi sıralayacak olursak bunlardan bazıları; minibar ve içerisinde ihtiyacınız olacak yiyecek ve içecekler, 1600 kanal içeriği ile LCD televizyon bulunmaktadır. Ayrıca her odada, güvenlikli kasa, çalışma masası, telefon, saç kurutma makinesi, banyo malzemeleri, tuvalet ve banyo bulunmaktadır.

Yeme içme hizmetimiz de son derece kaliteli malzemeler kullanılarak hazırlanan yemekleri ile oteldeki konaklama süreniz boyunca lezzet şölenine sizleri davet ediyoruz. Özel şeflerimiz sayesinde hazırlanan ziyafet sofralarının baş köşesinde sizleri görmek istiyoruz. Otelimizin yemek bölümünde yer alan 250 kişilik bir kapasitesi olan salonumuzun Marmara Denizi’ne bakan eşsiz panoramik manzarası eşliğinde leziz yemeklerimizi siz misafirlerimize tattırmaktan mutluluk duyuyoruz. Ayrıca İstanbul Fuar Otel olarak biz tüm özel günlerinizde kullanabileceğiniz bu salonlarımızı hizmetinize açmış durumdayız. Nişan, düğün gibi önemli organizasyonlarınızda açık büfe ve a’la carte restoran seçeneklerimiz ile size uygun en iyi hizmet vermekteyiz.