Trapez Vida

Trapez Vida

Trapez vida hareket etmesi gereken parçalar için kullanılan hareket vidasıdır. Sağlam ve dayanıklı bir yapıya sahip olan bu parçalar belirli bir açıya yönelik olarak hareket sağlar. İki parçayı birleştirme özelliğinin yanı sıra hareket etmeyi de sağlaması en belirgin özelliğidir. Kullanım alanları farklılaşan trapez vidalar her kullanıldığı alanın vazgeçilmez parçası olacaktır. Bu konuda bilgi almak ve merak ettiğiniz soruları sorabilmek açısından internet sayfalarını üzerindeki ilgili online firmalara bakabilir ve buradan detaylı bir şekilde inceleme yapabilirsiniz.


Trapez Vidalar Sağlam mı?

Trapez vidalar somun ile birebir uyumlu olan parçalardır. Trapez vida ile somunun birleşmesi sırasında hiçbir diş açıkta kalmaz. Böylelikle hareketin de sağlanması mümkün olur. Trapez vidalar, diğer vidaların aksine sabitleme değil, hareketlilik sağlamak amacıyla kullanılan materyallerdir. Sağlam bir yapıya sahip olup, hareket sağlayacağı mekanizmaya özel boyutlarla seçimi yapılır. Trapez vidalar birçok şekilde kullanılabilir. Torna makinalarında vidaların ayarına yön verir. Pres makinalarında hareket vidaları ayarlaması yapılarak presin rahat çalışması sağlanır. Döküm gibi alet makinelerinde besleme hareketi yaptırması açısından önemlidir. Vinç gibi kaldırma ekipmanlarında ve forklift araçlarında hareket mekanizmasını ayarlar. Kalıplama makinelerinde ve montaj hattı çalışmalarında kapatma hareketini aktarma işlevini taşır. Kapı menteşelerinde ve hareket gereken her türlü parçada trapez vida kullanımı mümkündür.

Trapez Vida Online Satış Adresi


Her türlü vida, somun, dübel gibi hırdavat malzemeleri sitede sergileniyor. Piyasada zor bulunan ve bulmak için araştırma yapılması gereken her türlü endüstriyel hırdavat ürünleri sitede sunuluyor. Sizlerde çalışma yaptığınız sektörde kullanmak için özel hırdavat aksesuarları satın almak istiyorsanız siteyi tercih edebilirsiniz. Trapez vida ve diğer ürünleri sitede en kaliteli şekli ve uygun fiyatlarıyla bulabilirsiniz. Sektörünüze özel olan ürünleri siteden kolayca bulabilir, sipariş vererek satın alabilirsiniz.