Hac ve Umre için İhram Malzemeleri

Hac ve Umre için İhram Malzemeleri

Bu kutlu vazifeyi yaparken giydiğiniz ayakkabıdan, paranızı taşıyacağınız para kesesine kadar tüm malzemeler mecburi ihtiyaçtır. Deri terlik hem rahat hem de abdest alırken ıslanmaya karşı dayanıklı olduğu için en doğru seçenektir. Tavaf yaparken ise taban kısmını yormayacak kalın tabanlı tavaf patiği kullanmak gerekir. Paraları taşımak ise özellikle ihram elbisesi ile mümkün değildir. Bunun için bezden tasarlanmış ve elbise altında kolayca taşınabilecek fermuarlı para keseleri ile yapılmaktadır. Elbiseyi üzerinizde rahat taşımak ve açılmasını engellemek için tasarlanan kemerler kullanılmalıdır.

Sesli Hac ve Umre Rehberi

Tüm bu ibadetleri yaparken Allaha niyaz ve dua etmek gerekir. Say duaları, tavaf duaları, umre nasıl yapılır ve hac nasıl yapılır gibi konularda bir bilginiz yoksa bir rehbere ihtiyacınız olacak. Sesli hac ve umre rehberi hem Arapça hem de Türkçe okunuşu ile bu yolculukta ve kutsal vazifede size yardım edecektir. Bu muhteşem cihazda okumanız gereken tüm dua ve tavsiyeler var. Sipariş için internet sayfaları üzerindeki ilgili online mağazalar ile iletişime geçebilirsiniz.

Hac ve Umre için İhram Çeşitleri

Bambu ve pamuk kumaştan tasarlanan ihram modelleri kaliteli kumaş dokusu ile terleme yapmaz. İki parça ve beyaz renkte dikişsiz, tam olarak bu vazifeye uygun tasarlanmaktadır. Kokusuz sabun, sıvı sabun, kemer, para kesesi, terlik ve kalın tabanlı tavaf ayakkabısı ihtiyaçlarınız için internet sayfaları üzerindeki ilgili online mağazalar ile iletişime geçebilirsiniz.