Erkekler İçin Lazer Epilasyon – Korkuya Gerek Yok

Erkekler İçin Lazer Epilasyon – Korkuya Gerek Yok

Lazer, orta deriye ulaşarak kıl köklerini zayıflatıp, seanslar sonrasında tamamen yok eder

Lazer epilasyonu yaptırmaktan çekinmeyin, sorun, araştırın ve doğru zamanda başlamak için karar verin. En uygun zaman, güneşin zararlarından sakınabileceğiniz mevsimler. Tabii acil bir durum söz konusuysa, lazer sonrası güneş ışığına maruz kalmak zorundaysanız, yüksek faktörlü güneş kremleriyle bu sorunu da ortadan kaldırabilirsiniz. Kadınların kendi aralarında, “Ay şekerim benimki inanılmaz kıl döküyor” diye konuştuklarını duyarsanız, bahsettikleri tahmin ettiğiniz gibi kedileri olmayabilir. Evet, sizin kulağınızı çınlatıyor olabilirler. Yorgana, yastığa sadece kokunuzla mı iz bıraktığınızı düşünüyorsunuz? Romantizmi bozan kıldan, tüyden meseleleri aradan kaldırmalı. Nasıl mı? Çok basit, önce kendinize, güvenebileceğiniz bir lazer epilasyon merkezi seçiyorsunuz ve kendinizi uzman ellere teslim ediyorsunuz. Korkmayın öyle hemen acı yok. Önce cilt ve kıl tipinizi inceliyorlar. En önemlisi de ten renginiz…Bronzlaşmış tenlere lazer epilasyon yasak.

Omuz, sırt, boyun, ense hatta elmacık kemiklerinize bile lazer epilasyon yaptırabilirsiniz.

Eğer tamamen gitsin istemezseniz, seyreltebilirsiniz de…”Erkek dediğin, azıcık kıllı olur canım” diyen kadınlar da var biliyorsunuz. Sırtınızda varlığıyla sizi rahatsız eden adeta bir kürk gibi giyindiğiniz kıllarınız varsa, lazer epilasyon kesin çözüm. Kılların yerine belki omzunuzdan sırtınıza doğru o hep yaptırmak istediğiniz dövmenin de zamanı gelmiştir, kim bilir… Yüzünüzde biraz daha öpülecek, pürüzsüz yer açmanın ne sakıncası olabilir ki? Kazanacağınız yeni hazlar sadece öpücüklerle kalmaz, kadınlar dokunarak da sever unutmayın. Madem yüzden bahsediyoruz, kaşlardan da konuşabiliriz. Tek kaşla etkileyici bakışlara sahip olmak biraz zor. Lazer epilasyonla, iki kaşın arası birkaç seansta tertemiz yapılabilir. Hatta ellerinizin ve ayaklarınızın üzerinde göz zevkini bozacak kadar siyah ve görünür kıllarınız varsa, onlardan da kurtulabilirsiniz. Belki çevrenizde düzenli olarak bu uygulamaları yaptıran arkadaşlarınız vardır. Çekinmeyin, sorun, araştırın ve doğru zamanda başlamak için karar verin. En uygun zaman, güneşin zararlarından sakınabileceğiniz mevsimler. Tabii acil bir durum söz konusuysa, lazer sonrası güneş ışığına maruz kalmak zorundaysanız, yüksek faktörlü güneş kremleriyle bu sorunu da ortadan kaldırabilirsiniz.

Lazer epilasyonun kadınlara göre, biz erkeklerde daha az başarıya ulaşması konusunda her
söylenene aldanmayın.

Bu uygulamalarda kullanılan cihazlar da her yıl gelişen teknoloji sayesinde yenileniyor. Tereddütlerinizin kalmaması için seçtiğiniz lazer epilasyon merkezinde, en iyi cihazların kullanıldığından emin olun. Özellikle gideceğiniz mekanın hijyeni ve sizinle ilgilenecek kişilerin, konusunda uzman olup olmadıklarını öğrenin. Sonra da gitsin kıllar, göz kamaştırsın kaslar.