TENTECİ NEREDEN BULUNUR?

 TENTECİ NEREDEN BULUNUR?

İlk olarak güneşlik formunda üretilen tente modelleri zaman içerisinde çok daha fonksiyonel ve işlevsel bir forma büründü. Yapıların korunmasına olanak sağlayan bu ürünler estetik unsurlar bakımından da oldukça avantajlı sonuçlar doğurur. Açık ve kapalı alanlarda rahatlıkla tercih edilebilen tente modelleri etkinlik alanları, oteller, işletmeler ve restoranlarda rahatlıkla tercih edilir. Kumaş ve bez gibi farklı ham maddelerden üretilen bu ürünler ile sabit olabileceği gibi hareketli olarak da monte edilebilir. Zahmetsiz bir şekilde tentelerinin açılıp kapanmasını isteyenler motorlu tente modelleri sayesinde işlemlerini tek bir tuş ile de gerçekleştirebilir. Bu konuda bilgi almak ve merak ettiğiniz soruları sorabilmek açısından internet sayfalarını üzerindeki ilgili online firmalara bakabilir ve buradan detaylı bir şekilde inceleme yapabilirsiniz.


Tenteci Ürünleri Nerelerde Kullanılır?

İşletmelerin vitrin sistemlerinde, butiklerde, mağazalarda, restoranlarda ve çok daha fazla alanda kullanabilen tente modellerini istediğiniz mekana kolay bir şekilde entegre edebilirsiniz. Yapı ruhsatı gerekmeden tercih edebileceğiniz bu ürünler havuzbaşı tesisler, bahçeler, restoranlar, çay bahçeleri ve çok daha fazla alanda rahatlıkla kullanılabilir. Tente seçiminde kullanım amacınıza göre tercihte bulunmalısınız. Eğer çok geniş ölçekli bir alan yönetiyorsanız tenteci vasıtasıyla motorlu tente çeşitlerini tercih edebilirsiniz. Uzaktan kumandalı veya kumanda panelleri ile yönetebileceğiniz tentenizin tek bir hamle ile açılıp kapanmasını sağlayabilirsiniz.

Tenteci ile Sektörünüze Uygun Tente Seçin

Eğer ev yapımı çikolatalar satan veya butik bir üreticisi iseniz körüklü tente modellerini tercih edebilirsiniz. Karpuz model olarak da sektörde bilinen bu ürünler işletmeler, mağazalar ve butiklerde oldukça sık bir şekilde tercih edilir. Görsel açıdan oldukça avantajlı olan körüklü tente modelleri ve çok daha fazlasına internet üzerinden sahip olabilirsiniz. Bu ürünler, işletmenizin çok daha sevimli görünmesini sağlayacaktır. Ön cephe korunması gerektiren alanlar için tercih edeceğiniz tente modelleri, kasetli tente seçenekleri olmalıdır. Pencerelerin üst bölümleri, balkonlar ve dükkan önlerinde tercih edilen bu ürünler en uygun fiyatlı ve en klasik olan modellerdir.