Özel Günlerinizde Sevdiklerinize Gül Hediye Ederek Mutlu Edin

Özel Günlerinizde Sevdiklerinize Gül Hediye Ederek Mutlu Edin

Doğum günleri, yıl dönümleri, söz, nişan, düğün özel günlerde sevdiğiniz kişiye verebileceğiniz en romantik hediyelerden biri hiç kuşkusuz güldür. Özel sunumuyla sevdiğinize kendisini değerli hissettirecek olan bu gül siparişi fiyatları ise oldukça ekonomiktir.

Güney Amerika ve Kenya'dan ülkemize gelen güller uzun süre canlılığın korur. İyi bir şekilde yetiştirilen bu güllerin renkleri her zaman canlı kalır. Pembe, kırmızı ve beyaz renklerde olan bu güller özel bir kutu içinde sevdiğiniz kişiye teslim edilir. Farklı ve gösterişli sunumu ile sevdiğinizin kalbini kolayca kazanmanızı sağlar. Soğuk hava depolarında muhafaza edilen ekvator güllerin her biri içi su dolu tüplerde gönderilir. Kısa sürede istediğiniz şehre ulaştırılan güllerin yol boyunca zarar görmemesi için özel kutuların içine yerleştirilmiştir. Kutunun önceden açılmaması için üzerine mum ile mühürlenir. Her türlü detay en ince ayrıntısına kadar düşünülerek kusursuz bir sunumla güller sevdiğiniz kişiye gönderilir.

Gül Kutusuna Özel Bir Not Ekleyin

En kaliteli güllerin içine konulduğu ve özenle hazırlanan kutulara sevdiğinize iletmek istediğiniz mesajı yazabilirsiniz. Siyah bir zarf içine konulan notun başkası tarafından açılmaması ve farklı bir şekilde sunmak için zarf mühürlenir.